Doprava briket
Doprava briket

Dřevěné brikety Vám po dohodě rádi přivezeme na místo určení. Více zde ..

Ekologická stránka
Ekologie Biomac

Informace o ekologii biopaliv naleznete zde ..

Cookies

Správce webu

Provozovatel webu, Renata Medunová, Řestoky 5, 53851, IČ: 64784533, meduna@centrum-meduna.cz, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies. Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete cookies ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Vznese-li subjekt námitku proti zpracování běhových cookies, nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Můžeme používat službu reCAPTCHA pro správné odesílaní formulářů
Služba slouží k rozlišení, zda je vstup proveden člověkem nebo zda je zneužit automatizovaným zpracováním. Dotaz zahrnuje odeslání IP adresy a veškerých dalších údajů požadovaných společností Google pro službu reCAPTCHA společnosti Google. Za tímto účelem bude váš vstup přenesen do Googlu a použit tam. Pokud je na tomto webu aktivována anonymizace IP, společnost Google v členských státech Evropské unie nebo v jiných smluvních státech Dohody o Evropském hospodářském prostoru předem zkrátí vaši IP adresu. IP adresa přenášená vaším prohlížečem jako součást reCaptcha nebude sloučena s jinými daty Google. Další informace o pokynech pro ochranu údajů naleznete zde.

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

Nákupní košík:
Nákupní košík

košík je prázdný

Přihlášení:

V našem e-shopu můžete nakupovat jednorázově i bez registrace.

Přihlašovací jméno
Heslo
registrace nového zákazníka
Doporučujeme:
Dřevěné brikety ENERGOHARD - TOP obr.
průměr 90mm, tmavé bez díry, 10 kg. Vyšší slisování oproti Energohard - delší ..